Ruoka ja koti

RUOKAKOULUT

Ruoanlaitosta kiinnostuneet voivat osallistua lähes kuukausittain järjestettäviin avoimiin ruokakouluihin tai ryhmä voi tilata itselleen yksityisruokakoulun. Ruokakoulut järjestetään ravintola Trahteerissa tai tilaajan omissa tiloissa.

HYGIENIAKOULUTUS JA -TESTAUS

Kotitalousneuvojat ovat Eviran hyväksymiä hygieniakouluttajia. Heiltä voi tilata ryhmälle sekä koulutuksen että testaukset. Oppimateriaali on saatavissa ilmaiseksi osoitteesta www.lupakokata.fi. Hyväksytystä suorituksesta saa ns. hygieniapassin.
 

RUOKA- JA MATKAILUYRITTÄJÄN PALVELUT

Neuvomme omavalvonta-asioissa ja ruokapalveluiden suunnittelussa sekä aloittavaa- että kehittävää yrittäjää. Teemme myös Maakuntien Parhaat -laatumerkin auditointeja.
 

JOUKKORUOKAILUJEN PÄÄEMÄNNÖINTI

Vankan joukkoruokailukokemuksen omaavat kotitalousneuvojat suunnittelevat ja järjestävät pääemäntinä ruokailun tapahtumiin oli sitten kyseessä sadat tai kymmenet tuhannet ruokailijat. Järjestämme myös tilauksesta pitokokkikursseja.
 

LUONNONTUOTTEET

Kotitalousneuvojat kouluttavat luonnontuotteiden kaupallista käyttöä (mm. kauppasienikoulutus) sekä niistä tehtävien jalosteiden kehittämistä (esim. marjajalosteet). Lisäksi he vetävät ryhmille mm. sieniretkiä tai villivihanneskoulutuksia.
 

KAMPANJAT

Maa- ja kotitalousnaisilla on vuosittain ruokaan ja kotiin liittyviä järjestökampanjoita.

Lue lisää Maa- ja kotitalousnaisten valtakunnallisilta sivuilta!
 

Jaa