WEBINAARI: Uposkasvibiomassan poisto ja hyötykäyttö

WEBINAARI: Uposkasvibiomassan poisto ja hyötykäyttö

16.01.2019

Asiantuntijana erikoistutkija Satu-Maaria Karjalainen Suomen ympäristökeskuksesta.

Milloin uposkasvit ovat vesistölle haitallisia? Mitä teen, jos löydän järvestäni vesiruttoa? Miten voin osaltani torjua uposkasvien runsastumista? Miksi kaikkea vesikasvillisuutta ei saa poistaa järvestä? Miten voin poistaa pysyvästi uposkasvit? Vaaditaanko lupaa kotirantani uposkasvillisuuden poistoon? Voinko laittaa uposkasveja kotipellolleni? Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta.
Asiantuntijana erikoistutkija Satu-Maaria Karjalainen Suomen ympäristökeskuksesta. 
 
Tule mukaan: http://www.mediaserver.fi/live/mknk . Webinaarit tallennetaan, ja ne voi katsoa myös jälkikäteen samasta linkistä. 
 
Voit myös ilmoittautua etukäteen, jolloin saat linkin suoraan sähköpostiisi. Ilmoittaudu webinaareihin tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/756BFDAADFCDEDF2
 
**********
 
Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hankkeen webinaarit kutsuvat mukaan oppimaan ja keskustelemaan ruokahävikistä, ruokahävikin vaikutuksista, vesistöjen hyvinvoinnista ja keinoista, joilla voimme vaikuttaa vesistöjen hyvinvointiin. 
 
**********
 
Seuraa hankkeen viestintää: #hukkaruotuun #ruokahukkaruotuun #katsevesistöihin #ravinteetkiertoon #RAKI2 #kärkihanke #vaikutavesiin
 
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukkaruotuun
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukantorjuntapartio  
 
Webinaarit ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten ja Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman Vesistökunnostusverkoston yhteisen Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla. Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta.

 

Tapahtuman ajankohta: 16.01.2019 10:00
Hinta: Maksuton

Jaa

Palvelut