Osta tilalta -päivä

Osta tilalta -päivä

16.09.2017

Hanki oman maan makoisat herkut Osta tilalta! -päivänä

Osta tilalta! -päivänä juhlistamme tuottajia ja kotimaista ruoantuotantoa ympäri Suomea. Päivän aikana koet elämyksiä, pääset tutustumaan lähiseutusi maatiloihin sekä ruoantuottajiin, ja samalla voit ostaa tuoreita raaka-aineita suoraan tuottajalta. Katso mukaan ilmoittautuneet tilat osoitteesta ostatilalta.fi

Kuka voi järjestää Osta tilalta! -päivän?

Päivän voi järjestää tuottaja omalla tilallaan. Voi myös kutsua naapurin myymään esim. ylijäämäomenasatoa tai porkkanoita omaan pihapiiriin. Tempauspäivä on hyvä tilaisuus myös testata oman tilasi tuotteiden markkinoita!

Osta tilalta! -päivän järjestäjän tulee rekisteröityä ja ilmoittaa tilansa / myyntipaikkansa ostatilalta.fi -sivuilla. Rekisteröityminen voi tapahtua myös Facebook-tunnuksilla.

Järjestäjät

Osta tilalta! -päivän järjestelyissä ovat mukana Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 ja Maaseutuverkostopalvelut, Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan koordinaatiohanke, Aitojamakuja.fi, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ja Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC, Maa- ja kotitalousnaiset, Marttaliitto, Marthaförbundet ja 4H-liitto.

Maakunnalliset yhteyshenkilöt: aitojamakuja.fi

Tapahtuman ajankohta: 16.09.2017 00:00
Lähiosoite: Koko Suomi - katso osoitteet www.ostatilalta.fi

Jaa

Artikkelit