Hygieniapassitestit 7.5.-13.6.2019

Hygieniapassitesti

Hygieniapassitestit 7.5.-13.6.2019

07.05.2019 - 13.06.2019

Järjestämme hygieniaosaamistestejä sekä hygieniaosaamiseen liittyvää koulutusta. Räätälöimme koulutuksen tarvittaessa yrityksesi tarpeisiin.

Hygieniapassi tarvitaan, jos

  • työskentelee elintarvikehuoneistossa
  • käsittelee pakkaamattomia elintarvikkeita
  • käsittelee helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Hygieniapassia voi tarvita niin kahviloissa, catering-, elintarvike- tai maatilamatkailuyrityksissä kuin elintarvikemyymälöissä työskenneltäessä.
Monien isojen elintarvikeyritysten laatujärjestelmissä vaaditaan hygieniapassi myös esimerkiksi korjaajilta ja läheteiltä. Hygieniapassi on osoitus hygieniaosaamisesta. Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. 

Hygieniapassista on hyötyä myös

  • vapaa-ajan harrastuksissa, esimerkiksi kahvituksia tai muita tarjoiluja järjestäville
  • nuorelle kesä- tai muun sesonkityön hakijalle.

Hygieniapassin saa osaamistestaajalta, kun testi on suoritettu hyväksytysti oikein.  Osaamistestaajilla on Elintarviketurvallisuuvirasto Eviran myöntämä oikeus järjestää testauksia.

Hygieniapassitestiin saapuminen

Saapuessasi tarvitset kuvallisen ja virallisen henkilötodistuksen, kuten ajokortin. Hygieniapassin testimaksu on 49 € (sis. alv.) joka maksetaan käteisellä ennen testin alkua.  Hygieniapassin hintaan sisältyy hygieniapassitodistus postimaksuineen.

 

Järjestämme hygieniaosaamiskoulutusta ja -testejä

Järjestämme hygieniaosaamistestejä sekä hygieniaosaamiseen liittyvää koulutusta. Tarvittaessa räätälöimme koulutuksen yrityksesi henkilökunnan tarpeisiin. Testejä ja koulutusta järjestetään myös muille, kuten kesätöihin aikoville koululaisille ja opiskelijoille tai kouluille ja yhdistyksille.

 

Hygieniapassitestit

  • Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalolla (Huhtalantie 2, Seinäjoki) klo 16.00-16.45.
  • eTuuri (Tuurinkyläntie 2, Tuuri) klo 16.00-16.45

 

Ota mukaan kuvallinen, virallinen henkilötodistus.
Testimaksu 49 e (sis. alv. sekä todistuksen postimaksuineen hygieniapassitestin hyväksytysti suorittaneille) maksetaan käteisellä ennen hygieniapassitestin alkua.
Ilmoittaudu testiin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä, valitsemalla alapuolelta sinulle sopivin ajankohta.  Merkitse muistiin, mihin testiin ilmoittauduit, järjestelmä ei lähetä muistutusta.

Opiskella voi mm. www.lupakokata.fi tai www.ruokavirasto.fi/hygieniapassi

 

Hygieniapassin saa hygieniapassitestaajalta, kun testi on suoritettu hyväksytysti oikein. Hygieniapassitestaajilla on Elintarviketurvallisuuvirasto Eviran myöntämä oikeus järjestää testauksia.

Tapahtuman ajankohta: 07.05.2019 16:00 - 13.06.2019 16:45
Lähiosoite: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2 /eTuuri, Tuurinkyläntie 2, Tuuri
Postinumero ja -toimipaikka: Seinäjoki / Tuuri
Hinta: 49 € (sis. alv.)
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut