Hygieniapassitesti

Hygieniapassitesti

Hygieniapassitesti

06.02.2019

Hygieniapassitestit E-P:n Elinkeinotalolla, Huhtalantie 2, Seinäjoki klo 16.00-16.45. Mukaan kuvallinen virallinen henkilötodistus.

Hygieniapassitestit Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalolla (Huhtalantie 2, Seinäjoki) klo 16.00-16.45.

Ota mukaan kuvallinen, virallinen henkilötodistus. Testimaksu 49 e (sis. alv. sekä todistuksen postimaksuineen hygieniapassitestin hyväksytysti suorittaneille) maksetaan käteisellä ennen hygieniapassitestin alkua. Ilmoittautumiset hygieniapassitestiin viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä alapuolella olevan linkin kautta. Merkitse muistiin, mihin testiin ilmoittauduit, järjestelmä ei lähetä muistutusta.

Opiskella voi mm. www.lupakokata.fi tai www.ruokavirasto.fi/hygieniapassi

 

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Hygieniapassi on osoitus hygieniaosaamisesta. Hygieniapassi tarvitaan, mikäli työskentelet elintarvikehuoneistossa ja käsittelet pakkaamattomia tai helposti pilaantuvia elintarvikkeita

Hygieniapassia voi tarvita niin kahviloissa, catering-, elintarvike- tai maatilamatkailuyrityksissä kuin elintarvikemyymälöissäkin työskenneltäessä.

Hygieniapassista on hyötyä myös vapaa-ajan harrastuksissa, esimerkiksi kahvituksia tai muita tarjoiluja järjestäville, sekä kesä- tai muun sesonkityön hakijalle.

Hygieniapassin saa hygieniapassitestaajalta, kun testi on suoritettu hyväksytysti oikein.  Hygieniapassitestaajilla on Elintarviketurvallisuuvirasto Eviran myöntämä oikeus järjestää testauksia.

Tapahtuman ajankohta: 06.02.2019 16:00 - 16:45
Lähiosoite: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2
Postinumero ja -toimipaikka: 60220 Seinäjoki
Hinta: 49 € (sis. alv.)
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut