Piipahda maa- ja kotitalousnaisten neuvolassa Ruokamessuilla!

Piipahda maa- ja kotitalousnaisten neuvolassa Ruokamessuilla!

Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset ovat mukana omalla osastollaan Kauhajoen Ruokamessuilla. Osasto toimii koko tapahtuman ajan 5.–7.9.2014 neuvolana, jossa voi piipahtaa hakemassa vinkkejä vuodenajan tarpeisiin niin talossa kuin puutarhassa.
    
-Esillä on erityisesti sieniä ja villivihanneksia sekä niihin liittyvää tietoa, kertoo ruoka-asiantuntija Anna-Liisa Saari Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksesta. -Nyt on helppo hakea oppia mukaan — tai tilata meiltä vaikka sienikurssi isommalle porukalle!

Neuvolassa voi myös keskustella pihaneuvonnasta.

-Jos oman pihan laitto tai uudistaminen on tulossa ajankohtaiseksi, kannattaa ehdottomasti hyödyntää messutarjous ja sopia edullisesta neuvontakäynnistä, Anna-Liisa Saari vinkkaa.

Mikäli tiedossa on juhlia, ratkeavat myös tila- ja lahjaongelmat. Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalon ravintola Trahteeri esittelee juhla-, kokous- ja lounaspalveluitaan, minkä lisäksi myynnissä on maa- ja kotitalousnaisten Koti ja maaseutu -lehteä ja järjestötuotteita.

-Ei jouluun niin pitkä ole, etteikö nyt kannattaisi miettiä jo lahja-asioita, ellei itsellä ole järjestötuotteille tai lehtitilaukselle tarvetta, muistuttaa Anna-Liisa Saari.

Sokerina pohjalla osastolla on nähtävänä ProAgria Etelä-Pohjanmaan eli entisen Vaasan läänin maanviljelysseuran historiallinen pienoisnäyttely, joka valmistui järjestön 150-vuotisjuhlavuonna 2013.Näyttely kertoo runsain kuvin ja lyhyin tekstein niin maanviljelysseuran kuin maa- ja kotitalousnaisten järjestönkin vaiheista vuodesta 1863 alkaen.

Jos kiinnostus herää, voi osastolta ostaa mukaan myös ProAgria Etelä-Pohjanmaan uuden historian Askeleen edellä 150 vuotta.

 

Lisätietoja:  ruoka-asiantuntija Anna-Liisa Saari, 0400 993 226, anna-liisa.saari@maajakotitalousnaiset.fi

 

Jaa